Nieuwsbrief

Gearchiveerde berichten

Nieuwsbrief September 2008

Hallo {$username}

Dit is de allereerste Nieuwsbrief van Dierenkliniek "Brouwhuis" van September 2008. Alvast bedankt voor de interesse in onze nieuwsbrief. Kent u iemand die ook geïnteresseerd is in onze nieuwsbrief, stuur deze dan gewoon door. De nieuwsbrief is ook te vinden op
http://www.dierenkliniek.com/web/index.php?page=nieuwsbrief

Puppyparty
De puppyparty is een groot succes. Elke maand bezoeken vele pups en hun nieuwe eigenaren de kliniek. Tijdens de puppyparty krijgen de eigenaren veel uitleg over de verzorging van hun pups.
De volgende puppyparty is woensdag 1 oktober. Opgeven kan bij de balie of via telefoonnummer 0492-515977.

Puppy en Kitten foto's website
Nieuw op de website is de mogelijkheid om je nieuwe pup of kitten aan iedereen te tonen. Plaats een foto op onze website:
Voor kittens |
Voor pups


Vlooientijd
In het najaar zoeken vlooien een plek om te overwinteren. Nu is dus de tijd om uw huisdier goed te ontvlooien. Het beste vlooienmiddel is Stronghold. Dit vlooienmiddel is erg veilig en gebruiksvriendelijk. Met een pipet van Stronghold is uw dier op een eenvoudige manier te behandelen. Een pipet werkt ruim een maand tegen vlooien. Via de huidschilfers en vlooienontlasting komt de werkzame stof ook in de omgeving terecht. Het gaat zo de ontwikkeling van eieren en larven tegen. Behalve tegen vlooien werkt Stronghold ook tegen oormijt en spoelwormen. Voor dieren die meegaan op vakantie geldt dat Stronghold ook werkzaam is tegen de gevreesde hartworm.

Stronghold is verkrijgbaar bij Dierenkliniek "Brouwhuis".

Lees verder

Zomaar een dagje in de dierenkliniek…
Deel 101: Als je zelfs de voerbak niet kunt vertrouwen…

Een half jaar was Joep toen hij voor het eerst met klachten bij ons binnen kwam. Deze Grote Zwitserse Sennenhond had sinds een paar dagen last van braken en wisselende diarree. En aangezien er meer jonge honden zijn met dergelijke klachten, werd er in eerste instantie niet van uitgegaan dat dit verhaal een verrassend staartje kreeg.

Lees verder

Vakantiehufter Top 5
Nu iedereen weer van vakantie terug is maakt de Dierenbescherming de balans op. Afgelopen zomer zijn er weer heel wat mensen niet diervriendelijk met hun huisdier omgegaan. Zo sloot een familie hun kater en poes, met kittens, buiten. Zonder verzorging moesten de dieren opgehaald worden door de dierenambulance. En een bakker sloot zijn kat op in de bakkerij tijdens zijn eigen vakantie. Zo zou de kat de muizen in de bakkerij kunnen vangen. Dat de kater daar niet genoeg aan had bleek toen hij werd bevrijd.

Lees meer over de vakantiehufters

EHBO Kist
De meeste ongelukken gebeuren thuis, wordt altijd gezegd. Zo is dat met uw dier natuurlijk ook! Met onze EHBO Kist heeft u direct de mogelijkheid in te grijpen als er iets gebeurd is met uw dier. Uiteraard zit er ook een informatieboekje bij over de meest voorkomende ongelukken. En met ons telefoonnummer bij de hand kan er niets meer mis gaan. Koop dus nu de EHBO kist in onze kliniek.

Deze maand van € 15,00 voor € 12,50!!

Met vriendelijke groet,

Het team van Dierenkliniek "Brouwhuis"

www.dierenkliniek.com

Wijzig de voorkeuren voor de nieuwsbrief
{$preferences}

Klik hieronder om geen berichten meer te ontvangen
{$unsubscribe}

De informatie verzonden in dit e-mail bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde met mailadres {$email}. Aan de inhoud van dit bericht kunnen geen rechten worden verleend. Ook staat de afzender niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van een verzonden e-mail bericht, noch voor een tijdige ontvangst hiervan. Indien bovenstaande e-mail bericht niet aan u gericht is, verzoeken wij u vriendelijk doch dringend het e-mail bericht te retourneren aan de verzender en het bericht te verwijderen.