Nieuwsbrief

Gearchiveerde berichten

Nieuwsbrief Februari 2010

Hallo {$username}

Dit is de Nieuwsbrief van Dierenkliniek "Brouwhuis" van februari 2010.

Maand van Gebitscontrole

De maand februari staat sinds enkele jaren in het teken van het gebit. Deze Maand van de Gebitscontrole wordt ook bij ons in de kliniek uitgebreid benadrukt. Het gebit is dan ook belangrijk voor de gezondheid van uw huisdier. Tandplaque en uiteindelijk tandsteen zitten vol bacterien die vanuit het ontstoken tandvlees in de nieren en het hart ontstekingen veroorzaken. Voor honden, katten en fretten kan dit problematisch worden. Een tijdige herkenning en behandeling van tandplaque en tandsteen kan dus ergere problemen voorkomen.

Wilt u ook weten hoe uw huisdier er aan toe is? Tijdens de gehele maand februari is het mogelijk om met uw dier voor een gratis gebitscontrole bij de assistente af te spreken. Heeft u interesse in een gratis gebitscontrole door de assistente, dan kunt u contact opnemen met de kliniek en een afspraak maken.

Lees verder...

Zomaar een dagje... Nieuw: Tailz in de wachtkamer

Ik weet het, het klinkt direct als een verkoopstunt van een nieuw product. Maar nee, niets is minder waar. Tailz is geen product dat we moeten verkopen. Ook geen voeding voor die-ren met staartproblemen. Nee, Tailz is onze eigen baardagaam. En nu staat ze eindelijk in de wachtkamer. Daarom is deze maand geheel gewijd aan het verhaal van Tailz.

Lees verder...

Konijnenenting

Maart staat traditioneel gezien in het teken van de konijnenentingen. Deze maand worden er daarom speciale entingsspreekuren gehouden om ervoor te zorgen dat uw konijn beschermd de zomer in kan. De entingen zijn werkzaam tegen Myxomatose en VHS. Beide virussen zijn dodelijk voor onbeschermde konijnen. De ziekteverwekkers worden overgebracht door insecten en besmette voedingsmiddelen. Zeker na de koude winter zal de insectenpopulatie weer groot worden. Het risico op dit soort ziekten is dus groot.

De entingsspreekuren vinden plaats van 9 maart 2010 tot en met 26 maart:
Dinsdag 9, 16 en 23 maart van 14.00-16.00 van 18.00-19.00 uur
Vrijdag 12, 19 en 16 maart van 14.00-16.00 van 18.00-19.00 uur

Voor het maken van een afspraak of meer informatie neemt u contact op met de dierenkliniek 0492-515977. U kunt zich bij het maken van de afspraak ook direct aanmelden voor de Konijnenavond.

Konijnenavond

Speciaal voor onze klanten organiseren wij op 8 en 29 april 2010 weer de Konijnenavonden. Dankzij het succes van deze avonden in 2009 vonden wij het leuk om de lezing en informatie weer te herhalen. Tijdens deze avond gaan we in op de voeding en verzorging van het konijn. Aan bod komen: de voeding, vaccinaties, opvang voor de vakantie, geslachtsbepaling en de konijnverzekering. Daarnaast krijg je een kijkje in de mogelijkheden tot onderzoek en behandeling bij konijnen. De Konijnenavond vindt plaats op donderdag 8 april en wordt herhaald op donderdag 29 april.

De avonden starten steeds om 19.45 uur in de kliniek aan de Rivierensingel 730 in Helmond. Toegang tot deze avond is gratis. Opgave bij de kliniek, via telefoonnummer 0492-515977 of info@dierenkliniek.com. Zit je zelf nog met een vraag, dan kun je die bij aanmelding doorgeven.

Hill's Prescription Diet Actie

Voor de klanten waarvan hun dier Hill's Prescription Diet krijgt hebben wij een leuke actie. Zij kunnen namelijk sparen voor een gratis zak voeding. Iedereen die in de komende weken deze Hill's voeding komt halen krijgt de spaarkaart mee. Bij aankoop van 5 voedingen is de zesde zak gratis. Het betreft hier alleen voedingen uit de Hill's Prescription Diet lijn, waaronder c/d, d/d, r/d, t/d, w/d en z/d vallen.

Deze actie is dus uitermate geschikt voor de hond of kat die moet afvallen (met Hill's r/d). Ook honden en katten wiens gebit schoongehouden moet worden kunnen hiermee uit de voeten (Hill's t/d). En heeft je oudere hond of kat last van zijn gewrichten dan is deze actie ook geweldig (met Hill's j/d).

Wat betreft de spaarkaarten, op=op. Dus zorg dat u er snel bij bent.

Openingstijden rond Carnaval

Dierenkliniek "Brouwhuis" is alleen op maandag 15 februari gesloten. De overige carnavalsdagen is de kliniek geopend van 8.30 uur tot 19.30 uur.

Wijzig de voorkeuren voor de nieuwsbrief
{$preferences}

Klik hieronder om geen berichten meer te ontvangen
{$unsubscribe}

De informatie verzonden in dit e-mail bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde met mailadres {$email}. Aan de inhoud van dit bericht kunnen geen rechten worden verleend. Ook staat de afzender niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van een verzonden e-mail bericht, noch voor een tijdige ontvangst hiervan. Indien bovenstaande e-mail bericht niet aan u gericht is, verzoeken wij u vriendelijk doch dringend het e-mail bericht te retourneren aan de verzender en het bericht te verwijderen.