Nieuwsbrief

Gearchiveerde berichten

Oranjekoorts in de Wachtkamer

Hallo Oranjefan!

Vanaf morgen is het zover. En ook bij Dierenkliniek "Brouwhuis" maken wij ons op voor een spannend WK 2010.

Het WK is voor veel mensen een goede periode om zich 'ziek' te melden. Maar wat nou als je huisdier ziek wordt tijdens een belangrijke wedstrijd van Oranje?

Geen probleem! Zolang je maar naar Dierenkliniek "Brouwhuis" komt. In de wachtkamer hangt een televisie met informatie over onze producten. Maar tijdens het WK laten wij gewoon de wedstrijden van Oranje zien op de wachtkamer televisie! De eerste wedstrijd van Oranje staat gepland op maandag 14 juni om 13.30 uur.

Daarnaast hebben wij altijd de mogelijkheid om zieke dieren op te nemen. Ze kunnen dan na de wedstrijd weer opgehaald worden.

En mocht uw huisdier een verbandje nodig hebben. Die hebben wij voldoende op voorraad in de kleuren oranje, rood en blauw.

Wij wensen jullie een leuke maand toe en hopelijk worden we wereldkampioen.

Het Team van Dierenkliniek "Brouwhuis"

p.s. Een andere leuke WK actie: wknaag.hyves.nl

Wijzig de voorkeuren voor de nieuwsbrief
{$preferences}

Klik hieronder om geen berichten meer te ontvangen
{$unsubscribe}

De informatie verzonden in dit e-mail bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde met mailadres {$email}. Aan de inhoud van dit bericht kunnen geen rechten worden verleend. Ook staat de afzender niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van een verzonden e-mail bericht, noch voor een tijdige ontvangst hiervan. Indien bovenstaande e-mail bericht niet aan u gericht is, verzoeken wij u vriendelijk doch dringend het e-mail bericht te retourneren aan de verzender en het bericht te verwijderen.