Nieuwsbrief

Gearchiveerde berichten

Driedubbel geweldig nieuws!

Hallo {$username}

Dit keer een kort berichtje met geweldig nieuws voor alle dieren die nog niet verzekerd zijn. Want het verzekeren van je hond of kat is niet alleen verstandig om te doen, maar bij Proteq Dier & Zorg nu ook nog eens voordelig:

Wat is de beste manier om je hond of kat te verwennen? Een extra kluif en een aai over de bol is natuurlijk altijd goed, maar het mooiste cadeau is misschien toch wel de zekerheid dat je trouwe kameraad altijd goede medische zorg krijgt. Ongeacht de kosten. Daarom geeft Proteq Dier & Zorg nu eenmalig, 10% korting op de 1e jaarspremie. Deze actie loopt tot en met 4 oktober a.s. Daarnaast krijg je via Dierenkliek "Brouwhuis" nog eens 10 euro korting op de eerste premie. Haal de kortingsbon op de praktijk en verzeker je huisdier bij Proteq Dier & Zorg. Daarnaast maak je tot Wereld Dierendagkans op leuke prijzen.

Profiteer nu van 10% korting op de premie van de Proteq Dier & Zorg Verzekering!
Het is nu wel extra aantrekkelijk om voor uw hond of kat de Proteq Dier & Zorg Verzekering af te sluiten. Proteq Dier & Zorg geeft 10% korting op de premie. Dat is mooi meegenomen. Geen zorgen meer over onverwachte medische kosten en ook nog eens 10% korting op de premie. Verzeker nu.

Krijg 10 euro extra korting op de eerste maandpremie
Met de waardebon die u in de kliniek krijgt bieden wij u 10 euro korting op de eerste premie van Proteq Dier & Zorg. Haal de waardebon op in de kliniek en stuur deze ingevuld naar Proteq.

Maak kans op een verwencadeau
Iedere klant van Proteq Dier & Zorg maakt kans op een VerwenCadeau voor Wereld Dierendag. Iedereen die op 4 oktober 2010 klant is van Proteq Dier & Zorg maakt kans op een VerwenCadeau voor zijn hond of kat. Wat je daarvoor moet doen staat hier.

Wijzig de voorkeuren voor de nieuwsbrief
{$preferences}

Klik hieronder om geen berichten meer te ontvangen
{$unsubscribe}

De informatie verzonden in dit e-mail bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde met mailadres {$email}. Aan de inhoud van dit bericht kunnen geen rechten worden verleend. Ook staat de afzender niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van een verzonden e-mail bericht, noch voor een tijdige ontvangst hiervan. Indien bovenstaande e-mail bericht niet aan u gericht is, verzoeken wij u vriendelijk doch dringend het e-mail bericht te retourneren aan de verzender en het bericht te verwijderen.