Nieuwsbrief

Gearchiveerde berichten

Nieuwsbrief December 2010

Hallo {$username}

Dit is de Nieuwsbrief van Dierenkliniek "Brouwhuis" voor December 2010.

Zomaar een Dag: waarom witte jassen niet wit blijven

We zitten alweer bijna aan het einde van het jaar en hoewel je dit overduidelijk kunt zien wanneer je door het raam van je warmgestookte woning kijkt, kunnen wij dierenartsen dit merken aan het aanbod van patienten.

Lees verder

Donkere Dagen Risico's

Heerlijk die feestdagen. De vele kilo's aan eten en snoepgoed die weer voorbij gaan komen bieden in ieder geval een goede basis voor de goede voornemens in januari. Maar voor onze huisdieren is al dat snoep niet zonder risico. Er zijn genoeg katten die vanalles van tafel jatten en honden die graag mee-eten met de baas. Maar wist u dat chocolade gevaarlijk is voor honden? Meer over de gevaren van de donkere dagen op onze website.

Lees verder

December Proteq Kadomaand

Nu 10% korting op de 1e jaarspremie van Proteq Dier & Zorg Verzekering. Het is nu wel erg aantrekkelijk om voor uw hond of kat de Proteq Dier & Zorg Verzekering af te sluiten, de grootste ongevallen- en ziektekostenverzekering voor honden en katten in Nederland. U krijgt als u in december 2010 de verzekering afsluit, 10% korting op de 1e jaarspremie. En dat is natuurlijk mooi meegenomen. Geef u trouwe viervoeter in december een mooi kado, de Proteq Dier & Zorg Verzekering.

Ga naar de actie

Wist je trouwens dat de dierenartsen van de Dierenkliniek ook een eigen Twitter hebben? Ben je zelf aangemeld op twitter dan kun je op de hoogte blijven van acties van de kliniek. Daarnaast blijf je op de hoogte van wat de dierenartsen zoal meemaken.

Volg ons getwitter

Fijne Feestdagen

Namens het team van Dierenkliniek "Brouwhuis" wensen wij jullie hele fijne Kerstdagen toe en een rustige Jaarwisseling (en indien nodig, zijn hulpmiddelen in de kliniek te krijgen)! Wij hopen dat jullie in 2011 weer veel vreugde mogen beleven aan jullie huisdieren. Wij zullen er in ieder geval voor blijven zorgen dat jullie dieren de beste zorg krijgen.

Tot ziens in de kliniek,

Het Team van Dierenkliniek "Brouwhuis"

p.s. Vrijdag 24 december en Vrijdag 31 december sluit de kliniek om 17.00 uur.

Wijzig de voorkeuren voor de nieuwsbrief
{$preferences}

Klik hieronder om geen berichten meer te ontvangen
{$unsubscribe}

De informatie verzonden in dit e-mail bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde met mailadres {$email}. Aan de inhoud van dit bericht kunnen geen rechten worden verleend. Ook staat de afzender niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van een verzonden e-mail bericht, noch voor een tijdige ontvangst hiervan. Indien bovenstaande e-mail bericht niet aan u gericht is, verzoeken wij u vriendelijk doch dringend het e-mail bericht te retourneren aan de verzender en het bericht te verwijderen.