Nieuwsbrief

Gearchiveerde berichten

Ik zoek een baasje

Hallo {$username}

Dit is een extra oproep van Dierenkliniek "Brouwhuis".

Ik zoek een baasje!

Ik ben een poes van 8 jaar. Ik heb in het verleden wat blaasproblemen gehad, en nu zelfs 2 blaasstenen. Mijn eigenaar kan de operatie niet betalen. Die wordt nu door Dierenkliniek "Brouwhuis" betaald. Maar daarna zoek ik wel een baasje die mij wil verzorgen.

Om te voorkomen dat ik in de toekomst weer blaasproblemen krijg is het beste dat ik Hill's C/D krijg. Die is er in brokjes, vlees en portieverpakking. Verder zit ik het liefst alleen, zonder andere huisdieren. Ik knuffel erg graag en houd van lekker eten.

Meer informatie:
Dierenkliniek "Brouwhuis"
Tel. 0492 - 515 977

Wijzig de voorkeuren voor de nieuwsbrief
{$preferences}

Klik hieronder om geen berichten meer te ontvangen
{$unsubscribe}

De informatie verzonden in dit e-mail bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde met mailadres {$email}. Aan de inhoud van dit bericht kunnen geen rechten worden verleend. Ook staat de afzender niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van een verzonden e-mail bericht, noch voor een tijdige ontvangst hiervan. Indien bovenstaande e-mail bericht niet aan u gericht is, verzoeken wij u vriendelijk doch dringend het e-mail bericht te retourneren aan de verzender en het bericht te verwijderen.