Nieuwsbrief

Gearchiveerde berichten

Nieuwsbrief November 2008

Hallo {$username}

Dit is de Nieuwsbrief van Dierenkliniek "Brouwhuis" van November 2008!

In deze nieuwsbrief:

Zomaar een dag
Het is donderdagochtend en de dag begint weer vroeg voor mij. De wekker gaat om half 6 en ik moet er weer uit. Onder aan de trap staat mijn 3 jarige chocolade bruine labrador Bink mij al kwispelend op te wachten. Vandaag mag hij weer mee naar Dierenkliniek Brouwhuis. Bink heb ik gekregen van mijn eerste stagebedrijf. Hij was veel te dik en dat geeft veel problemen. Als jonge pup had hij niet de energie om met andere honden te kunnen spelen. Een paar meter lopen was hem al te veel.

Lees verder

Nieuwe medicijnen
Het nieuwe DexDomitor is in de dierenkliniek geintroduceerd. DexDomitor is een narcosemiddel dat bij honden, katten en bijzondere dieren kan worden ingezet. In feite is het de gezuiverde vorm van Domitor, dat al meerdere jaren wordt ingezet. Met de komst van DexDomitor wordt het narcosetraject nog veiliger.

Lees verder


Donkere Dagen Risico's
Over een maand is het weer Sinterklaas. Voor die tijd wordt er al heerlijk snoepgoed verkocht. Helaas zijn er nog altijd huisdieren die dat snoepgoed ook heerlijk vinden. Maar wist u dat chocolade gevaarlijk is voor honden? Meer over de gevaren van de donkere dagen op onze website.

www.dierenkliniek.com/web/index.php

Presentatie voor Dierenartsassistenten
Dierenarts Stijn Peters is gevraagd om eind november een lezing te geven tijdens het jaarlijks terugkerende Konijnen & Knaagdieren Symposium. Tijdens dit internationale symposium zal Stijns lezing gericht zijn aan dierenartsassistenten en zal gaan over de diergeneeskunde van de rat. De rat is een van de diersoorten binnen de bijzondere dieren die Stijn in de kliniek behandelt. Wij wensen hem veel succes!

Lees verder

Vlooientijd
In het najaar zoeken vlooien een plek om te overwinteren. Nu is dus de tijd om uw huisdier goed te ontvlooien. Het beste vlooienmiddel is Stronghold. Dit vlooienmiddel is erg veilig en gebruiksvriendelijk. Met een pipet van Stronghold is uw dier op een eenvoudige manier te behandelen. Een pipet werkt ruim een maand tegen vlooien. Via de huidschilfers en vlooienontlasting komt de werkzame stof ook in de omgeving terecht. Het gaat zo de ontwikkeling van eieren en larven tegen. Behalve tegen vlooien werkt Stronghold ook tegen oormijt en spoelwormen. Voor dieren die meegaan op vakantie geldt dat Stronghold ook werkzaam is tegen de gevreesde hartworm. Stronghold is verkrijgbaar bij Dierenkliniek "Brouwhuis".

Lees verder

Puppy en Kitten Nieuws
Nieuw op de website is de mogelijkheid om je nieuwe pup of kitten aan iedereen te tonen. Plaats een foto op onze website:
Voor kittens | Voor pups

Puppyparty
De eerstvolgende puppyparty is woensdag 5 november. Tijdens de puppyparty krijgen de eigenaren veel uitleg over de verzorging van hun pups. Opgeven kan bij de balie of via telefoonnummer 0492-515977.

Wijzig de voorkeuren voor de nieuwsbrief
{$preferences}

Klik hieronder om geen berichten meer te ontvangen
{$unsubscribe}

De informatie verzonden in dit e-mail bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde met mailadres {$email}. Aan de inhoud van dit bericht kunnen geen rechten worden verleend. Ook staat de afzender niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van een verzonden e-mail bericht, noch voor een tijdige ontvangst hiervan. Indien bovenstaande e-mail bericht niet aan u gericht is, verzoeken wij u vriendelijk doch dringend het e-mail bericht te retourneren aan de verzender en het bericht te verwijderen.