Nieuwsbrief

Gearchiveerde berichten

Nieuwsbrief December 2008

Hallo {$username}

Dit is de Nieuwsbrief van Dierenkliniek "Brouwhuis" voor December 2008!

Vuurwerk
Over enkele weken is het weer zover, de feestdagen komen eraan. Dat betekent veel plezier, drukte in de winkels, gezellige etentjes en vuurwerk! En juist dat laatste vindt niet elk huisdier even prettig. Voor iedereen met een hond of kat die geen warm gevoel krijgt van vuurwerk hebben we ook dit jaar weer de "vuurwerktabletjes". Deze tabletjes bevatten een middel waarvan uw dier wat suf wordt. Hierdoor maakt hij/zij het geknal en geflits niet bewust mee.

Tevens krijgt u hierbij een uitgebreide instructie over het gebruik en wat u mag verwachten. Omdat het een licht sufmakend middel is, raden we aan eerst uw hond of kat te laten onderzoeken door de dierenarts. Het juiste gewicht kan dan ook bepaald worden. Een goed idee is om de tabletjes op tijd in huis te hebben zodat u het effect onder normale omstandigheden eens kunt uitproberen.

De standaard vuurwerktabletjes zijn niet geschikt voor honden met een geschiedenis van epilepsie en/of hartproblemen. Dit dient u altijd door te geven bij het afhalen van de tabletten.

Voor de tabletjes en eventuele vragen kunt u terecht bij de balie of via telefoonnummer 0492-515977.

Lees verder...

Zomaar een dag
Ruim anderhalf jaar geleden kwam Nijntje bij ons in de praktijk. Deze roodharige cavia van 3,5 was vrij plotseling benauwd geraakt. Aangezien Nijn al een hele tijd bij ons in de praktijk bekend was, ondernam zijn eigenaresse ook dit keer weer de reis van Wageningen naar Helmond. Met een blik zag ik aan Nijn dat hij alleen nog maar bezig was om te kunnen ademen, de rest kon hem gestolen worden. Met open bek zat hij te pompen op de behandeltafel. Zijn longen maakte reutelende geluiden.
Lees verder...

Goede Voornemens
Zelf al goede voornemens voor 2009? De meeste goede voornemens hebben met gewicht, en vooral het verliezen daarvan, te maken. Een hond gaat alleen niet zo gemakkelijk mee naar de fitness. Gelukkig helpt de farmaceut ons een beetje mee. Het nieuwe middel Slentrol helpt honden met afvallen. Het vermindert de opname van vet en het verhoogt het verzadigingsgevoel bij honden. Het is een ideaal middel in combinatie met speciale voeding zoals Hill's R/D.

Heeft u ook een hond met overgewicht? Neem dan contact op met de kliniek. Wij helpen u met Slentrol en Hill's R/D om uw hond snel weer in topvorm te krijgen.

Lees verder...

Puppyparty
De eerstvolgende puppyparty is woensdag 7 januari 2009. Tijdens de puppyparty krijgen de eigenaren veel uitleg over de verzorging van hun pups. Opgeven kan bij de balie of via telefoonnummer 0492-515977.

Gewijzigde Openingstijden
Rond de feestdagen zijn de openingstijden aangepast. Voor de overige dagen gelden de normale openingstijden.

24 December 8.30-17.00 uur
25 December gesloten
26 December gesloten
31 December 8.30-17.00 uur
1 Januari gesloten
2 Januari 8.30-19.30 uur

Fijne Feestdagen
Namens het team van Dierenkliniek "Brouwhuis" wensen wij jullie fijne feestdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar!

Wijzig de voorkeuren voor de nieuwsbrief
{$preferences}

Klik hieronder om geen berichten meer te ontvangen
{$unsubscribe}

De informatie verzonden in dit e-mail bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde met mailadres {$email}. Aan de inhoud van dit bericht kunnen geen rechten worden verleend. Ook staat de afzender niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van een verzonden e-mail bericht, noch voor een tijdige ontvangst hiervan. Indien bovenstaande e-mail bericht niet aan u gericht is, verzoeken wij u vriendelijk doch dringend het e-mail bericht te retourneren aan de verzender en het bericht te verwijderen.