Nieuwsbrief

Gearchiveerde berichten

Nieuwsbrief Februari 2009

Hallo {$username}

Dit is de Nieuwsbrief van Dierenkliniek "Brouwhuis" voor februari 2009.

Vaccinatiespreekuren Konijnen
Maart staat traditioneel gezien in het teken van de konijnenentingen. Deze maand worden er daarom speciale entingsspreekuren gehouden om ervoor te zorgen dat je konijn beschermd de zomer in kan. De entingen zijn werkzaam tegen Myxomatose en VHS. Beide virussen zijn dodelijk voor onbeschermde konijnen. De ziekteverwekkers worden overgebracht door insecten en besmette voedingsmiddelen. De entingsspreekuren vinden plaats tot en met 20 maart op dinsdag, donderdag en vrijdag van 14.00-16.00 uur en op dinsdagen ook nog van 18.00-19.00 uur. Voor het maken van een afspraak of meer informatie neem je contact op met de dierenkliniek op telefoonnummer 0492-515977.

Lees verder

Maand van Gebitscontrole
De maand februari is ten einde. Daarmee komt een einde aan een nieuwe editie van de Maand van de Gebitscontrole. Tijdens deze jaarlijks terugkerende actiemaand was het mogelijk om met je dier voor een gratis gebitscontrole bij de assistente af te spreken.

De komende maanden wordt er natuurlijk ook aandacht geschonken aan het gebit van je dier. Mocht je interesse hebben in een gratis gebitscontrole door de assistente, dan kun je contact opnemen met de kliniek op telefoonnummer 0492-515977.

Lees verder

Nieuw uiterlijk Behandelkamers
De behandelkamers 1 en 2 hebben een opfrisbeurt ondergaan. Met vereende krachten hebben we de afgelopen twee weken gewerkt aan het frisse uiterlijk van de behandelkamers. Maar het resultaat mag er wezen (al zeggen we het zelf).

Kom ook de "nieuwe" behandelkamers bekijken en oordeel zelf! Ook als je even in de buurt bent mag je natuurlijk altijd binnenlopen.

Fotoreportages van Operaties
Ook diegene die meer wil weten over operaties bij dieren kan nu op onze website terecht. Er staan inmiddels een aantal fotoreportages op van dieren die in de kliniek zijn geopereerd. Op dit moment gaat het om de volgende ingrepen:

Puppyparty
De eerstvolgende puppyparty's zijn woensdag 4 maart 2009 en woensdag 1 april 2009. Tijdens de puppyparty krijgen de eigenaren veel uitleg over de verzorging van hun pups. Opgeven kan bij de balie of via telefoonnummer 0492-515977.

Wijzig de voorkeuren voor de nieuwsbrief
{$preferences}

Klik hieronder om geen berichten meer te ontvangen
{$unsubscribe}

De informatie verzonden in dit e-mail bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde met mailadres {$email}. Aan de inhoud van dit bericht kunnen geen rechten worden verleend. Ook staat de afzender niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van een verzonden e-mail bericht, noch voor een tijdige ontvangst hiervan. Indien bovenstaande e-mail bericht niet aan u gericht is, verzoeken wij u vriendelijk doch dringend het e-mail bericht te retourneren aan de verzender en het bericht te verwijderen.