Nieuwsbrief

Gearchiveerde berichten

Nieuwsbrief December 2013

Hallo {$username}

Dit is de Nieuwsbrief van Dierenkliniek "Brouwhuis".

 

Het heerlijk avondje is gekomen !
Sinterklaas is weer in het land. Ook voor de dieren is dit een waar feest, overal lekkernijen en iedereen is te druk om onze huisdiertjes te betrappen op kattenkwaad. Rex de hond heeft de chocolade en de pepernoten al gevonden in de schoentjes van de kinderen en als die goedheiligman weer op de boot stapt terug naar Spanje kan staat de kerstman al weer paraat. Dus u snapt wel dat er veel mis kan gaan deze dagen.

Leer de gevaren herkennen

Vuurwerk
Over enkele weken is het weer zover, de jaarwisseling. Dat betekent veel plezier, drukte in de winkels, gezellige etentjes en vuurwerk! En juist dat laatste vindt niet elk huisdier even prettig. Voor iedereen met een hond of kat die geen warm gevoel krijgt van vuurwerk hebben we ook dit jaar weer de "vuurwerktabletjes". Deze tabletjes bevatten een middel waarvan uw dier wat suf wordt.  Uiteraard krijgt u ook een uitgebreide instructie van ons mee, zodat u niet zelf hoeft te dokteren. Ook is er de DAP halsband voor de hond. Deze geeft een hormoon af met een kalmerende werking. Het is verstandig de halsband enkele weken voor het vuurwerk al om te doen.

De standaard vuurwerktabletjes zijn niet geschikt voor honden met een geschiedenis van epilepsie en/of hartproblemen. Dit dient u altijd door te geven bij het afhalen van de tabletten.

Voor de tabletjes en eventuele vragen kunt u terecht bij de balie of via telefoonnummer 0492-515977.

Lees verder over vuurwerk

Gewijzigde Openingstijden
Rond de feestdagen zijn de openingstijden aangepast.

Dinsdag 24 December 8.30 - 17.00 uur.
Woensdag 25 December gesloten.
Donderdag 26 December gesloten.
Dinsdag 31 December 8.30 - 17.00 uur.
Woensdag 1 Januari gesloten.

 

 

Tot ziens in de kliniek,

Het team van Dierenkliniek "Brouwhuis"


Wijzig de voorkeuren voor de nieuwsbrief
{$preferences}

Klik hieronder om geen berichten meer te ontvangen
{$unsubscribe}

De informatie verzonden in dit e-mail bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde met mailadres {$email}. Aan de inhoud van dit bericht kunnen geen rechten worden verleend. Ook staat de afzender niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van een verzonden e-mail bericht, noch voor een tijdige ontvangst hiervan. Indien bovenstaande e-mail bericht niet aan u gericht is, verzoeken wij u vriendelijk doch dringend het e-mail bericht te retourneren aan de verzender en het bericht te verwijderen.